Weerbericht:
Morgen enkele graden warmer en veel zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ernstig ongeluk bij Zierikzee

Toegevoegd: 03-04-2018, 18.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Bij een ernstig ongeval in Zierikzee is dinsdagmiddag iemand zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 17.30 uur kwam een bestuurder van een bromfiets in botsing met een personenauto. Het ongeval vond plaats op het fietspad langs de N59 ter hoogte van de Oudeweg. De bestuurder van de brommer kwam ten val en raakte ernstig gewond.

Er zijn twee ambulances en een traumahelikopter ter plekke geweest om de gewonde te behandelen. Deze is vervolgens met een helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is verder niks bekend.

De politie doet op dit moment onderzoek naar het ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (4-4-2018 om 13:51)
slecht weer, hoge snelheid, geen verlichting, minder zicht, allemaal factoren die kunnen lijden tot een ongeval.... strekte voor de bromfiets bestuurder, als kwetsbare weg gebruiker.
Renata (4-4-2018 om 11:14)
Plausibel wat je zegt Ronald maar laat de gemeente/politiek dan ook maar ophouden met nog meer toeristen hier naar toe halen. Hoe idioot druk is het nu bij het begin van het seizoen alweer? En hoe rijdt het gros van de (buitenlandse) toeristen hier?
anoniem (4-4-2018 om 08:03)
Veel sterkte aan alle betrokkenen gewenst, in de eerste plaats aan de bromfietser.. Een dag eerder op exact dezelfde plaats werd ik, als fietser, bijna aangereden, ook door een Duitse auto uit dezelfde richting als in deze situatie. Ik kwam echter uit de Oudeweg en wilde richting rotonde. Het is daar zoals Ronald Bek beschrijft inderdaad erg onoverzichtelijk en druk en ook ik hoop dat er iets aan gedaan kan worden.
Ronald Bek (3-4-2018 om 19:20)
Vreselijk voor de gewonde(n). Maar het zit er een keer aan te komen op de Nieuwe Koolweg ( N59 ) deze is met het toenemende vakantie c.q toeristen verkeer de laatste jaren zeer druk geworden. Zeker nu er ook nog eens een aantal routes om Zierikzee uit te komen gestremd zijn i.v.m bouwactiviteiten of politiek gesloten. Een klassieke bottleneck dus waartussen ook nog eens een klein bemeten benzinestation word geƫxploiteerd, twee autodealers langs de Oudeweg die het nodige verkeer met zich meebrengt, etc. Nog een fietspad ernaast met een rare kronkel vanwege het benzinestation. Dus zeer druk en weinig overzicht. Het zal duidelijk zijn dat de gemeente politiek hier eens zeer zorgvuldig naar moet kijken!
Kees (3-4-2018 om 19:18)
Wanneer je met de traumaheli wordt vervoerd, is per definitie je toestand kritiek. Nu maar hopen dat het goed komt.