Traumahelikopter voor patiënt Middelburg

Toegevoegd: 09-07-2018, 15.34 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Diverse hulpverleners zijn maandagmiddag te hulp geschoten bij een medische noodsituatie in een woning in Middelburg. Ook de traumahelikopter werd ingezet.

Een eerste ambulanceteam werd rond uur 13.50 naar een huis aan de Klokketoren gestuurd. De patiënt bevond zich op de eerste etage van de woning en had dringend medische hulp nodig. Een hoogwerker van de brandweer kwam met spoed ter plekke om de patiënt naar beneden te halen.

De persoon is met spoed per ambulance naar Heinkenszand gebracht. Daar was bij de rotonde naast de A58 een rendez-vous afgesproken met de traumahelikopter uit Rotterdam. De patiënt is rond 15.15 uur met de helikopter overgebracht naar een ziekenhuis.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750