Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Twee duikers gewond bij Wemeldinge

Toegevoegd: 10-07-2018, 21.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

WEMELDINGE - Bij Wemeldinge zijn vanavond twee duikers in de problemen gekomen en gewond geraakt .Er was een traumahelikopter ter plaatse.


De duikers raakten rond 20.00 uur in de problemen langs de Oude Zeedijk. Twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. Brandweerduikers werden opgeroepen maar zijn niet meer ingezet, bij aankomst van de hulpdiensten waren de duikers al aan de kant.

De brandweer heeft geassisteerd om de gewonden op de dijk te krijgen. De duikers zijn vervolgens met ambulances naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Ook de traumahelikopter is daar naar toe gevlogen. Over de toestand van de gewonden is verder niks bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren