Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Man opgepakt na brand in portiek Goes

Toegevoegd: 19-08-2018, 20.43 uur
De man is aangehouden en naar het bureau gebracht.
De man is aangehouden en naar het bureau gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft zondagavond in Goes, na een brand in een portiek, een man aangehouden.


Rond 18.25 uur werd er een binnenbrand gemeld aan de 's-Heer Hendrikskinderenstraat. Bij aankomst van de brandweer stond er in een portiek van een appartementencomplex een papiercontainer in brand. De brand kon snel worden geblust en het papier is naar buiten gehaald waar het is afgeblust.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die een persoon heeft onderzocht die een bluspoging had ondernomen. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Nadat de brandweer was vertrokken heeft de politie de man, die de eerste bluspoging ondernam, aangehouden. Waarvoor hij is opgepakt is niet bekend. De verdachte is in de handboeien in een politieauto naar het bureau gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (20-8-2018 om 13:28)
Drank maakt meer kapot dan je lief is..
Cookie-instellingen beheren