Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen durft boom in Goes niet meer uit

Toegevoegd: 25-10-2018, 19.25 uur
De jongen werd met behulp van een ladderwagen naar beneden gehaald.
De jongen werd met behulp van een ladderwagen naar beneden gehaald.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer is vanmiddag ingezet nadat in Goes een jongen niet meer uit een hoge boom durfde te klimmen.


De jongen zou tijdens het spelen van verstoppertje in de boom bij de Franz Etzellaan zijn geklommen. Hij had zich een poos stilgehouden maar rond 17.10 uur werd toch alarm geslagen. Zowel de brandweer als de politie kwamen ter plekke.

Met behulp van een ladderwagen van de brandweer kon de jongen veilig naar beneden worden gebracht. Een agent stelde de jongen in de tussentijd gerust. Eénmaal beneden kon hij herenigd worden met zijn moeder.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (25-10-2018 om 21:45)
Ha de jeugd van tegenwoordig. Een keertje de boom in en gelijk in paniek. Toen ik en mijn vriendjes die leeftijd hadden maken we zelf boomhutten op die hoogte en bleven er hele dagen in, geweldig was dat, met een touwtje en emmer limonade en koeken naar boven hijsen die mams kwam brengen. Nu roepen ze de brandweer en politie erbij voor zo'n papkind. Zet hem maar snel weer achter de computer met een halve liter energiedrank. Stel je voor dat hij er trauma van overhoudt.
Cookie-instellingen beheren