Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 205 km

Maaltijdbezorgers botsen in Middelburg

Toegevoegd: 08-11-2018, 19.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Twee maaltijdbezorgers zijn donderdag aan het einde van de middag in Middelburg tegen elkaar aan gebotst en ten val gekomen. Er raakte niemand gewond.


De botsing vond rond 17.50 uur plaats op de Langeviele ter hoogte van de Beenhouwerssingel. Eén van de bestuurders reed op een bromfiets, de andere op een snorfiets. Over de toedracht van de aanrijding is nog niks bekend gemaakt.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die beide bestuurders heeft onderzocht. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De betrokken partijen handelen de schade verder af. De tweewielers raakten beschadigd maar hoefde niet te worden weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (10-11-2018 om 19:52)
De vraag was niet of zoiets zou gebeuren maar wanneer. Die bezorgers rijden als een stel malloten over de Vlasmarkt en door de binnenstad. Ik heb me al zovaak verwonderd dat het net goed ging maar vandaag dus een keer raak
Cookie-instellingen beheren