Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 381 km

Gewonden in zorgcentrum na lekkage

Toegevoegd: 11-11-2018, 09.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Groot alarm in een zorgcentrum in Middelburg zondagmorgen na een lekkage van een gevaarlijke stof. Er zijn drie personen naar het ziekenhuis gebracht.


De brandweer werd rond 08.00 uur opgeroepen voor het incident aan het Noordpoortplein. Volgens de Veiligheidsregio was er op een kamer een medische vloeistof gelekt. Twee personen hebben deze vloeistof ingeademd.

In het totaal kwamen er vijf ambulances en een traumahelikopter ter plaatse voor de medische zorg. De brandweer was ter plaatse met een blusvoertuig. Om 09.20 uur kon het sein veilig worden gegeven. De kamer waar de lekkage heeft plaatsgevonden is door de brandweer voor de zekerheid schoongemaakt en geventileerd. De andere kamers en de omgeving zijn op geen enkel moment bedreigd geweest, laat de Veiligheidsregio weten.

Drie personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De laatste hulpdiensten keerden rond 09.30 uur terug naar de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren