Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Autobrand bij garagebedrijf Yerseke

Toegevoegd: 15-11-2018, 12.37 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij autobedrijf Steketee aan de Kreeft in Yerseke heeft donderdagochtend brand gewoed. De brand is inmiddels geblust.


Kort voor half twaalf ontstond brand in een personenauto. Er werden twee tankautospuiten en een ladderwagen opgeroepen maar de inzet van het tweede blusvoertuig bleek éénmaal ter plekke niet nodig. De ladderwagen is ingezet om een nacontrole te doen.

De brand was snel geblust en rond 12.00 uur kon de brandweer beginnen met het ventileren van de garageloods. Er is niemand gewond geraakt. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een moeder (15-11-2018 om 15:46)
Wat een respect heb ik voor die brandweer mannen .Ze zyn er weer maar waar er brand was .We kunnen ze echt niet missen Mannen Chapeau