Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Auto schiet van A58 bij Kapelle

Toegevoegd: 19-11-2018, 12.37 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een automobilist is maandag aan het einde van de ochtend met zijn voertuig van de weg geraakt vanaf de A58 bij Kapelle.


Het ongeluk gebeurde rond 11.45 uur op de rijbaan richting Vlissingen, net voorbij de afslag bij bedrijventerrein De Smokkelhoek. De ambulancedienst werd opgeroepen maar na onderzoek bleek de automobilist niet gewond te zijn geraakt. Hij is door iemand opgehaald.

De auto van de man kwam in een greppel tot stilstand. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig getakeld en afgevoerd. Rijkswaterstaat zette de vluchtstrook af. De twee rijstroken op de snelweg bleven tijdens de afwikkeling van het ongeval gewoon open.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (20-11-2018 om 00:10)
@AD en Hans; dit is niet zo moeilijk, de laatste tijd gebeurt het meerdere keren per dag! In ieder geval niet met beide handjes aan het stuur en naar buiten kijken en met het verkeer bezig zijn....misschien smartphone en of drank of drugs??
Marco (19-11-2018 om 21:33)
Die heeft geluk dat ie in een SUBARU rijdt. Als ie zo 'zuunig' was geweest en in zo'n klein 'goedkoop' gebakje had gereden, hadden de hulpdiensten meer werk gehad aan de pechvogel
Koos P. (19-11-2018 om 21:13)
Hoe dit kan? Op de laatste paar foto's staan sporen. Daar lijkt het alsof de wagen eerst in de linker berm heeft gezeten. Waarschijnlijk is daar iets te wild uitgekomen (van schrik te veel teruggestuurd), de weg overgeschoten en vervolgens rechts in de berm beland. Hoe raak je links in de berm? Niet goed opletten of met andere dingen bezig zijn.
Hans (19-11-2018 om 15:41)
Auto lag er net voordat wij passeerden. Gelukkig geen gewonden onder inzittenden en/of medeweggebruikers, maar blijft bij mij de vraag.....hoe kan dit?
AD. (19-11-2018 om 14:35)
Hoe krijg je het voor mekaar ??
Cookie-instellingen beheren