Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 186 km

Fietsster gewond bij botsing Goes

Toegevoegd: 20-11-2018, 16.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een fietsster is vanmiddag in Goes gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een taxibusje.


Het ongeval vond rond 15.45 uur plaats op de Troelstralaan ter hoogte van de De Savornin Lohmanlaan. De bestuurster van de taxi zag de fietser vermoedelijk te laat op waardoor er een aanrijding plaats vond. De fiets kwam hierbij onder het busje terecht.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de gewonde vrouw met onbekend verwondingen naar het ziekenhuis heeft gebracht. De taxi kon zijn weg vervolgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@jan (22-11-2018 om 10:00)
Jan, het betekend niet dat de chauffeur geen boete krijgt of vervolgd gaat worden. Situatie is zo op de fotos duidelijk, hij heeft niet opgelet en geen voorrang verleend, ik was er niet bij dus weet niet of hij als een idioot heeft gereden. Maar hij zal niet schadevrij gesteld worden. Sterkte voor de fietser
Jan (20-11-2018 om 17:09)
Kon zijn weg vervolgen??? Wat schandalig!! Die gene van het busje moeten ze meenemen naar het bureau! Rijden als idioten! Een fietser aanrijden en vervolgens gewoon je weg vervolgen belachelijk!!!!
Cookie-instellingen beheren