Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij woningbrand Yerseke

Toegevoegd: 01-01-2019, 06.16 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een woningbrand in Yerseke is in de nacht van maandag op dinsdag iemand ernstig gewond geraakt. De brand bleef beperkt van omvang.


De eerste melding over de brand aan de Pompe van Meerdervoortstraat kwam rond 02.10 uur binnen. Vanuit de brandweerpost in Yerseke kwam een blusvoertuig ter plekke, de brandweer van Goes rukte uit met haar ladderwagen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland was er sprake van een kleine brand. Deze is door de brandweer geblust.

De Veiligheidsregio laat weten dat één persoon gewond raakte. Het slachtoffer liep brandwonden op. Naast de ambulancedienst werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze kwam niet naar Yerseke maar landde bij Rilland voor een rendez-vous.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren