Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Zwaargewonde bij ongeluk in Yerseke

Toegevoegd: 02-01-2019, 20.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - Bij een ongeluk in Yerseke is vanavond een persoon gewond geraakt. Er is een traumahelikopter ingezet.


Rond 19.05 uur kwam een bestuurder van een personenauto in botsing met een scooter. Het ongeval vond plaats op de Dam ter hoogte van de Burenpolderweg. Er zijn twee ambulances en een traumahelikopter ingezet om de gewonde te behandelen. Het slachtoffer is vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeerspolitie heeft een kort onderzoek gedaan na het ongeval. Omdat het een duidelijke voorrangskwestie betrof kon de auto snel worden weggesleept. Het voorval trok veel bekijks.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jupje (3-1-2019 om 23:41)
Ik snap niet dat mensen naar zulke dingen willen kijken.. wat is er zo leuk aan om een gewonde op de weg te zien liggen? Stelletje sensatie zoekers.. ook die zouden eens op de bon geslingerd moeten worden... wens de bestuurders en bijrijder(s) veel sterkte toe!
kees van keulen (3-1-2019 om 18:02)
laat dat beest in de boom ,als hij honger krijgt komt ie vanzelf wel .brandweer en andere "redders" schrikken hem alleen maar af
Cookie-instellingen beheren