Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Auto in de sloot bij Domburg

Toegevoegd: 03-01-2019, 19.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

DOMBURG - Een Duitse automobilist is donderdagavond met zijn auto van de weg geraakt bij Domburg. De hulpdiensten rukten uit, maar er raakte niemand gewond.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 18.15 uur plaats op de Zuiverseweg ter hoogte van het Zandwegje. De bestuurder verklaarde dat hij de bocht de krap man en van de weg raakte. De auto gleed vervolgens de sloot in.

Brandweerwagens uit Domburg, Oostkapelle en Middelburg werden opgeroepen voor het ongeluk. Toen bleek dat de twee inzittenden uit het voertuig waren is de brandweer teruggekeerd. Er is en ambulance ter plaatse geweest, maar er raakte niemand gewond. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (3-1-2019 om 22:48)
Mooi en zonder schade konden de mensen weer verder super !! Er zijn al te veel slachtoffers gevallen de laatste tijd
Cookie-instellingen beheren