Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Gewonden bij incident Spoorstraat Sluiskil

Toegevoegd: 11-01-2019, 19.27 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - In of bij een woning aan de Spoorstraat in Sluiskil zijn vrijdagavond rond 18.15 uur meerdere personen gewond geraakt.


Na de eerste melding werden drie ambulanceteams met spoed ter plekke gestuurd. Ook verschillende politie-eenheden en het traumateam uit Rotterdam werden op pad gestuurd. Dit team kwam niet ter plekke maar de Belgische equivalent, de Medische Urgentiegroep (MUG), kwam wel ter plekke.

Wat er precies is gebeurd is niet helemaal duidelijk. Volgens buurtbewoners zou er een ongeval hebben plaatsgevonden met heet frituurvet maar de politie kon dat vanavond niet bevestigen. Verschillende personen zijn met ambulances afgevoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren