Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Automobilist belandt in sloot bij Poortvliet

Toegevoegd: 12-01-2019, 18.40 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Een automobilist is zaterdag aan het einde van de middag in Poortvliet met zijn voertuig in een droge sloot beland. Hij kon zelf uit zijn auto komen.


Het ongeluk gebeurde op de Bartelmeetweg, vlakbij de T-splitsing met de Essendijkweg. Omdat werd gemeld dat de bestuurder mogelijk gewond was geraakt, kwam ook een ambulanceteam ter plekke. Na onderzoek bleek de man niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de auto getakeld. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de weg korte tijd gestremd voor het overige verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chickles (12-1-2019 om 20:43)
Nr zoveel alweer in t nieuwe jaar. Er gaan er nog zoveel volgen dit jaar. Ook wrs jij die dit nu leest. Think sbout that
Cookie-instellingen beheren