Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Ernstig auto-ongeluk N256 Zierikzee

Toegevoegd: 14-01-2019, 00.16 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij een verkeersongeluk op de Weg naar de Val (N256) bij Zierikzee is zondagavond laat één persoon zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer vloog rond 22.25 uur door onbekende oorzaak uit de bocht tussen Zierikzee en de Zeelandbrug. De auto vloog over de kop en landde aan de andere kant van een sloot. Vrijwel direct werden meerdere ambulanceteams, twee brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen.

Nadat het slachtoffer was bevrijd, is deze met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. De Rotterdamse traumahelikopter landde bij het incident. De trauma-arts is in de ambulance meegereden.

Bergingsbedrijf Ista heeft de auto getakeld. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de N256 ter plekke enige tijd dicht.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (14-1-2019 om 07:07)
Drank, drugs, smartphone, hoge snelheid? Of een combinatie hiervan?
Cookie-instellingen beheren