Illegale prostituees aangetroffen in Bruinisse

Toegevoegd: 15-01-2019, 20.09 uur

Illegale prostituees aangetroffen in Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - De politie heeft tijdens een controle op Schouwen-Duiveland donderdag twee illegale prostituees aangetroffen.

Volgens de wijkagent werden de twee aangetroffen in Bruinisse. “We hebben de twee dames de wacht aangezegd en de gegevens worden gedeeld met de gemeente” In Nederland is prostitutie legaal zolang er sprake is van vrijwillige seks tussen volwassenen.

Volgens de Rijksoverheid is sprake van een misstand wanneer er de prostituee wordt gedwongen, er sprake is van een minderjarige prostituee en/of onveilige werkomstandigheden. Prostitutie kan ook illegaal zijn als er sprake is van een buitenlandse prostituee die geen werkvergunning heeft. Verder hebben gemeenten zogezegd vaak ook nog eigen voorschriften die bijvoorbeeld regelen wanneer sprake is van toegestaan thuiswerk.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750