Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer snelheidsmaniakken in Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 20-10-2006, 23.45 uur
Door: Politie Zeeland

SLUISKIL - Vanavond is door de Zeeuwse politie met de lasergun gecontroleerd op de Koegorsstraat in Sluiskil.

Op deze 60-kilometerweg wordt verschrikkelijk hard gereden, vandaar deze controle. Vandaag was het ook weer prijs. Twee automobilisten krijgen, omdat er geen gelegenheid was om ze staande te houden, een fikse boete thuisgestuurd. Zij reden resp. 113 en 119 kilometer p uur.

Twee andere automobilisten raakten hun rijbewijs kwijt. Een 27-jarige man uit Terneuzen reed 112 kilometer per uur. Een 34-jarige Bredanaar maakte het wel heel bont. Hij presteerde het om op deze pikdonkere weg maar liefst 135 kilometer per uur te rijden.

Deze weg, waar dus officieel maar 60 kilometer per uur gereden mag worden, wordt in de komende tijd vaker meegenomen in de controles.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren