Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Brandweer voor kortsluiting in meterkast

Toegevoegd: 16-01-2019, 21.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De bandweer is vanavond met spoed uitgerukt na een kortsluiting in een meterkast van een woning in Nieuw- en Sint Joosland.


Het voorval vond rond 20.15 uur plaats in een woning aan de Hoge Stelle. In een woning was, vermoedelijk tijdens werkzaamheden, kortsluiting ontstaan in de meterkast. Omdat er ook bij de naastgelegen woning rook uit de meterkast zou komen is de brandweer opgeroepen.

Deze heeft de situatie bekeken, maar hoefde verder niet in actie te komen. Het incident is overgedragen aan de netbeheerder die verder onderzoek zal doen. Beide woningen zitten voorlopig zonder stroom.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren