Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Auto in sloot Dierikweg Oudelande

Toegevoegd: 22-01-2019, 01.39 uur
Door: Roland de Jong

OUDELANDE - Diverse hulpverleners zijn in de nacht van maandag op dinsdag opgeroepen nadat in een sloot bij Oudelande een auto was aangetroffen.


Tien minuten na middernacht kwam de melding binnen dat bij de Dierikweg een personenauto op de kop in een sloot lag. Omdat onduidelijk was of er nog iemand in het voertuig zat, werden onder meer brandweerduikers opgeroepen. Ter plekke bleek dat sprake was van een kleine en ondiepe sloot. De komst van de duikers werd hierop geannuleerd.

In de omgeving van de auto werd nog met behulp van een warmtebeeldcamera gezocht naar de inzittende(n), maar er werd niemand aangetroffen. Nadat bergingsbedrijf De Moor de auto had opgetild kon rond 01.10 uur ook worden uitgesloten dat er iemand onder het voertuig lag. Hierna konden het nog aanwezige ambulanceteam en brandweervoertuig terugkeren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren