Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto's in de slip op gladde N62 Westdorpe

Toegevoegd: 28-01-2019, 12.12 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Op de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe zijn vanochtend meerdere auto's in de slip geraakt tijdens een hagelbui.


Het ongeluk gebeurde kort voor 11.00 uur op de rijbaan richting de grens met België. Net voor de afslag bij het viaduct bij de Eversdam ging het mis. Ter plekke raakten drie personenauto’s in de drassige berm. Bergingsbedrijf Vermaat heeft alle drie de voertuigen getakeld en afgevoerd.

Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar al snel bleek dat er niemand gewond raakte bij het ongeluk. Verkeer werd langs de ongevalslocatie geleid. Even voor 12.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Allan (29-1-2019 om 11:29)
Kan iemand mij helpen aub Als je auto schade oploopt door slechtte wegdek bij wie moet je zijn om schade te claimen ???
Kees (28-1-2019 om 16:01)
ik reed ook op dit stuk op dat moment en ondervond ook last van de regenval. Iets klopt volgens mij niet met dit stuk wegdek want mijn auto raakte ook bijna in de slip en dit met normale snelheden en rijgedrag.
f (28-1-2019 om 12:47)
Mooie verbetering die verbrede tractaatweg maar waarom is hier geen ZOAB gebruikt voor de toplaag?Er staat echt water op de weg soms.. Wellicht waren de ongelukken dan ook niet gebeurd... mvg,f
Cookie-instellingen beheren