Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Jongetje (3) aangereden door auto

Toegevoegd: 08-04-2019, 18.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ongeluk in Vlissingen is maandag aan het einde van de middag een 3-jarige jongetje aangereden door een automobilist.


Het ongeval vond rond 17.35 uur plaats in de Duijvendrechtstraat. Volgens de politie werd het jongetje aangereden door een auto. Er zijn twee ambulances ter plaatse gekomen en een traumahelikopter werd opgeroepen, maar hoefde niet ter plaatse te komen. Het slachtoffertje is ter plaatse gestabiliseerd en met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over de ernst van het letsel was bij de politie nog niks bekend.

Van de bestuurder is door de politie ter plekke een speekseltest afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend gemaakt. De man is vervolgens door de agenten meegenomen naar het bureau voor een verklaring. De politie laat weten een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeluk.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren