Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Nog altijd geen spoor van vermiste man

Toegevoegd: 10-07-2019, 14.07 uur - Update: 13-07-2019, 11.03 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het is voor de politie nog steeds een raadsel waar een 42-jarige Terneuzenaar is gebleven. Hij werd op zaterdag 29 juni voor het laatst in Terneuzen gezien en sindsdien ontbreekt van de man elk spoor.


De man verbleef al drie jaar in het Hampshire City Hotel aan de Peter van Anrooylaan in Terneuzen en werkte volgens de politie al vijf jaar in de regio. "Zijn broer, die ook in dat hotel verblijft, deed op zondag 30 juni aangifte van vermissing van hem. De man was namelijk niet op het werk verschenen, wat erg ongebruikelijk was", aldus de politie.

Een collega heeft enkele weken geleden gemerkt dat hij psychisch niet in orde was, zo meldde de politie eerder. De vermiste man is waarschijnlijk te voet vertrokken, zonder telefoon. Hij had wel een portemonnee bij zich. Tips over de verdwijning zijn welkom bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750