Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Traumahelikopter ingezet bij flat Goes

Toegevoegd: 13-07-2019, 09.29 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Diverse hulpverleners zijn vanochtend toegesneld na een melding van een medische noodsituatie in een flatwoning in Goes.

De ambulancedienst kreeg rond 07.25 uur een noodoproep binnen vanuit één van de flats aan de Valckeslotlaan. Na de reanimatiemelding werden twee ambulanceteams en meerdere politie-eenheden ter plekke gestuurd. In Rotterdam steeg de traumahelikopter op. Deze landde twintig minuten later bij het nabij gelegen politiebureau aan dezelfde Valckeslotlaan.

De brandweer is ter plaatse gekomen met een ladderwagen. Rond 09.05 uur is de helikopter weer vertrokken. Net voor vertrek hebben medewerkers van het traumateam en de ambulancedienst nog een passant geholpen waarbij net een vliegje in een oog vloog. Het bleek lastig het vliegje te verwijderen dus daarom werd hij naar de huisartsenpost (HAP) doorgestuurd.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren