Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Incident kindje Kruiningen was ongeluk

Toegevoegd: 15-07-2019, 13.49 uur
Vandaag laat de politie weten dat er sprake was van een ongeluk.
Vandaag laat de politie weten dat er sprake was van een ongeluk.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Het incident in Kruiningen waarbij gisterochtend een 1-jarig kindje gereanimeerd moest worden, was een ongeluk. Dat concludeert de politie na onderzoek, wat inmiddels is afgerond.


Rond 10.35 uur kwam vanuit een woning aan de Berghoekstraat een melding binnen van een kinderreanimatie. Naast twee ambulanceteams werd ook het team van de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Dit heeft het 1-jarige slachtoffertje per helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Volgens een politiewoordvoerder was de toestand van het kind zorgwekkend en was nader onderzoek van de tactische en technische recherche nodig om vast te kunnen stellen wat er nu precies was gebeurd. Vandaag laat de politie weten dat er sprake was van een ongeluk. Over de toestand van het kindje doet de politie geen uitspraak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MAR (17-7-2019 om 18:02)
Ach!! Ik lees hieronder dat het kindje is overleden. Wat in en in triest. Heel veel sterkte voor de ouders en verdere familie.
Sterkte (16-7-2019 om 15:18)
Heel veel toegewenst voor de familie
Sindra (15-7-2019 om 17:50)
Het kindje is vanmorgen overleden. Ouders en verdere familie heel veel sterkte toegewenst
Cookie-instellingen beheren