Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie vermeende drenkeling Ritthem

Toegevoegd: 24-07-2019, 11.25 uur - Update: 24-07-2019, 11.37 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - In de buurt van de Sloehaven in Ritthem hebben de hulpdiensten woensdagochtend gezocht naar een vermeende drenkeling. Er bleek sprake te zijn van loos alarm.


Nadat rond 10.20 uur alarm was geslagen over een persoon in nood op de Westerschelde, werden diverse KNRM-reddingsboten, een Kustwachtvliegtuig, een reddingshelikopter van de Kustwacht, een ambulanceteam en een traumahelikopter gealarmeerd. Ook de politie en Rijkswaterstaat gingen op pad.

Nadat enige tijd op het water en vanuit de lucht was gezocht, kwam rond 10.50 uur het bericht dat de persoon in kwestie was aangetroffen maar niet in problemen verkeerde. Hierop werd de zoekactie afgeblazen. De traumahelikopter die op dat moment bijna boven Schouwen-Duiveland vloog kon onverrichter zake terugkeren naar de basis.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren