Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Weer duiker gewond haven Scharendijke

Toegevoegd: 15-09-2019, 13.14 uur
Weer duiker gewond haven Scharendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

SCHARENDIJKE - De hulpdiensten zijn zondagmorgen opnieuw ingezet voor een duikongeval nabij jachthaven Den Osse in Scharendijke.


Het ongeval gebeurde rond 10.45 uur in de buurt van duikplek ‘’Den Osse’’ gelegen aan de Langendijk. Een rapid responder, ambulance en politie kwamen ter plaatse. De ambulancedienst heeft de duiker ter plaatse behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de politie was er sprake van een duikongeval. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren en hoe het slachtoffer er aan toe is, is niet bekend.  De gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten ook ingezet voor een duikongeval. Ook toen is een duiker per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (16-9-2019 om 23:08)
Duiksport is een dure liefhebberij, het zelf moeten betalen van eventuele reddingskosten zou hier onderdeel van kunnen zijn. Verzekering dekt de schade.
Jac (16-9-2019 om 20:21)
@Genoeg: en waar trek je de grens.....
Genoeg ! (16-9-2019 om 16:39)
Al die inzet voor iemand zijn hobby. Er zijn mensen die door een ongeval medische hulp nodig hebben hoor. Ik stel voor dat de hobbyisten daar allemaal gaan betalen voor hun eigen ambulance en zo.
Cookie-instellingen beheren