Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 27 km

Medische noodsituatie centrum Vlissingen

Toegevoegd: 16-09-2019, 15.16 uur
De patiënt is met spoed per ambulance afgevoerd.
De patiënt is met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Diverse hulpverleners zijn maandagmiddag toegesneld na een melding van een medische noodsituatie in het centrum van Vlissingen.


Bij het Scheldeplein op de hoek van de Aagje Dekenstraat en de Badhuisstraat had rond 14.25 uur iemand dringend medische hulp nodig. Er werden twee ambulanceteams, meerdere politie-eenheden en verschillende handhavers van de gemeente Vlissingen op pad gestuurd om te helpen.

De patiënt is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Vanwege het incident was er enig verkeersoponthoud. De handhavers leidden het verkeer tijdelijk over de enige overgebleven rijstrook.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (16-9-2019 om 23:46)
't Ja en dan opeens slaat het noodlot toe. Niets meer zelf te regelen, afhankelijk van de personen die om je heen staan en ook niet weten wat te doen. Wat moet je dan dus blij zijn als zomaar uit het niets de hulpverlening komt. Vergeet even niet hè, je wordt gered van de dood, die helaas vaak op zo'n moment toeslaat. Slachtoffer, ik wens je heel veel sterkte. Hulpverleners: Hartstikke bedankt !!
Angel (16-9-2019 om 17:02)
Ik stond 10 minuten daarvoor achter de beste man in de winkel. Hij vertelde dat hij lekker sportief op de fiets was. Ik hoop dat alles goed gaat / komt met hem.
Moeder (16-9-2019 om 16:45)
"Een ziekenhuis"... Goes dus.. Kan levens kosten!! Beterschap voor de persoon!
Cookie-instellingen beheren