Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijn kop in sloot Biggekerke

Toegevoegd: 13-10-2019, 08.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

BIGGEKERKE - Een automobiliste is zondagmorgen met haar auto van de weg geraakt bij Biggekerke. De auto kwam op zijn kop in een sloot terecht.


Het eenzijdige ongeval vond rond 06.50 uur plaats op de Rondweg Biggekerke, net voorbij de Zoutelandseweg. De vrouw raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en haar auto kwam op zijn kop in de sloot terecht. 

De bestuurster kon zelfstandig uit de auto komen en is opgevangen in een ambulance. Deze heeft het slachtoffer behandeld, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De politie heeft een verklaring opgenomen van de bestuurster en een bergingsbedrijf is ingeschakeld om te auto weg te slepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren