Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Drone ingezet voor vermissing Kloetinge

Toegevoegd: 02-12-2019, 20.11 uur
Door: Tim Koster

KLOETINGE - Het droneteam van de Brandweer Midden- en West-Brabant is maandagmiddag opgeroepen voor een vermissing in Kloetinge.


De vermissing werd rond 16.15 uur gemeld bij de hulpdiensten. Vanuit een Emergis locatie aan de Motte in Kloetinge zou een persoon vermist worden. Vrijwel direct werd ook het droneteam uit Oosterhout ter plekke gevraagd. Door de politie is ter plaatse een eerste zoekactie gestart.

Vanavond hebben de hulpdiensten gezocht in de buurt van een perceel bij het buurtschap Abbekinderen, tussen Goes en Kloetinge. Ook een team met gespecialiseerde speurhonden is daar ter plekke gekomen. Het droneteam van de brandweer is rond 18.30 uur het gebied vanuit de lucht gaan verkennen.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er geen aanleiding is om er vanuit te gaan dat er sprake is van een ongeval of een misdrijf. Het is niet bekend of de zoekactie iets heeft opgeleverd.

 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren