Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Auto in de sloot bij Oostburg

Toegevoegd: 03-12-2019, 01.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - Op de Oude Haven (N674) tussen Oostburg en Zuidzande is maandagavond een auto in een brede sloot terecht gekomen.


De hulpdiensten rukten rond 22.50 uur met spoed uit voor het eenzijdige ongeval. Naast een ambulance en de politie kwam ook de brandweer ter plaatse. De bestuurder is volgens de politie nagekeken in een ambulance, maar bleef ongedeerd. Wel had de man een nat pak omdat zijn voertuig in het water lag.

De brandweer is ter plaatse geweest voor assistentie. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd. Over de oorzaak van het ongeval is verder nog niks bekend gemaakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren