Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Onderzoek na vondst dode in woning Westkapelle

Toegevoegd: 04-12-2019, 10.11 uur
Door: Tim Koster

WESTKAPELLE - De politie heeft woensdagmorgen een onderzoek ingesteld naar het overlijden van een persoon in een woning in Westkapelle.


Rond 07.10 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen van een reanimatie aan de Boekhoutstraat. Met spoed werden twee ambulanceteams en ook de traumahelikopter opgeroepen. Reanimatie door medisch personeel mocht echter niet meer baten, de persoon was al overleden. De traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest.

De afdeling Forensische Opsporing is inmiddels met twee eenheden ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak van het overlijden. Volgens de politie is nog niet definitief vastgesteld waaraan het slachtoffer is overleden maar er lijkt geen sprake te zijn van een misdrijf. Vermoedelijk heeft het overlijden van de persoon een medische oorzaak.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren