Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Automobilist botst achterop trekker Sluiskil

Toegevoegd: 05-12-2019, 18.13 uur - Update: 06-12-2019, 11.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - Een automobilist is donderdag aan het einde van de middag achterop een trekker gebotst. De bestuurder raakte gewond.


De botsing vond rond 16.50 uur plaats. Na het ongeluk reed de 79-jarige bestuurder van de personenauto volgens de politie nog circa twee kilometer door richting de rotonde van de Rijksweg (N252) ter hoogte van de Eilandstraat. Daar stopte de uit Sluiskil afkomstige automobilist. Er is een ambulance ter plaatse gekomen die de gewonde naar het ziekenhuis heeft gebracht. Over de ernst van de verwondingen is niks bekend gemaakt.

De verkeerspolitie heeft ter plekke onderzoek verricht waarna de auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. Tegen de automobilist is proces-verbaal opgemaakt. Aan de trekker was een versnipperaar bevestigd. Hierdoor ontstond forse schade aan de auto. De 55-jarige bestuurder van de trekker, afkomstig uit Colijnsplaat, liep slechts lichte verwondingen op.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren