Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Ernstig incident bij bedrijf Nieuwdorp

Toegevoegd: 09-12-2019, 19.04 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een bedrijf in Nieuwdorp heeft zich maandag aan het einde van de middag een ernstig incident voorgedaan.


Het incident vond rond 17.40 uur plaats bij het bedrijf aan de Monacoweg. Na de melding werden twee ambulanceteams, verschillende politie-eenheden en de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. De helikopter landde in de omgeving van het bedrijf. De medewerkers van het traumateam werden door de politie naar de plaats van het incident gebracht. De brandweer van Goes kwam ter plekke met een hulpverleningsvoertuig.

Rond 18.40 uur is de helikopter opgestegen om naar het ziekenhuis in Goes te vliegen. De beide ambulances waren even daarvoor ook al met spoed die kant opgereden. Wat er precies is gebeurd en of er sprake was van een bedrijfsongeluk, is niet helemaal duidelijk. Een politiewoordvoerder kon vanavond nog geen details verschaffen maar wel aangeven dat de politie primair ter plekke kwam om de ambulancedienst te assisteren.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren