Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Automobilist rijdt van talud in Vogelwaarde

Toegevoegd: 11-12-2019, 19.50 uur
Door: Tim Koster

VOGELWAARDE - Bij Vogelwaarde is woensdagavond de bestuurder van een bedrijfswagen met zijn voertuig van een dijk gereden en in de sloot terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de Campensedijk ter hoogte van de Schaperstraat. Hier raakte de bestuurder door nog onbekende oorzaak met zijn bedrijfswagen van de weg. De bestuurderkwam met zijn wagen onderaan een talud in een sloot tot stilstand. Er werd met spoed een ambulanceteam opgeroepen maar de bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij is opgehaald door een collega.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om het voertuig uit de sloot te takelen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (11-12-2019 om 21:00)
De afgelopen dagen was het lastig de bedrijfsbus van m'n werkgever op de weg te houden door de windstoten, vooral op de dijken in het buitengebied. Het is dus niet iedereen gelukt. Gelukkig niemand gewond en de leasemaatschappij zorgt wel voor een nieuwe bus.
Cookie-instellingen beheren