Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Bestuurster rijdt achteruit tegen betonblok

Toegevoegd: 12-12-2019, 13.02 uur
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De bestuurster van een personenauto is donderdagmiddag bij het achteruit rijden tegen een betonblok gebotst.


Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur op de Segeerssingel bij de parkeerplaats van Woongoed Middelburg. In eerste instantie leek het er op dat een ambulanceteam nodig was. Deze werd met spoed ter gealarmeerd maar hoefde uiteindelijk toch niet meer ter plaatse te komen.

Het voertuig liep door de botsing veel schade op. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hendrik S (12-12-2019 om 23:53)
Het is onkunde of ze dacht dat het blok beton wel opzij zou gaan. Een les in achteruitrijden is noodzaak, is bij de rijles vooruitrijden niet inbegrepen op een enkele poging daargelaten. Succes met de les
Jose (12-12-2019 om 18:26)
Als je bij het achteruitrijden de kans zien om zo'n paal goed te raken is het misschien tijd om je rijbewijs in te leveren. Iedere auto heeft twee buitenspiegels en één achteruitkijkspiegel in zijn auto nietwaar.
Zeeuwse Showride (12-12-2019 om 17:41)
DAMN!!!! Of mevrouw heeft een stevige dot gas gegeven bij het achteruirijden, of de bouwkwaliteit van een Fiat 500 is ver beneden peil!
Cookie-instellingen beheren