Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Gewonden bij botsing 5 auto's A58 Oost-Souburg

Toegevoegd: 13-12-2019, 08.45 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG- Bij een kettingbotsing op de A58 tussen Oost-Souburg en Ritthem zijn vanochtend meerdere personen gewond geraakt.

Ter hoogte van bedrijventerrein Oost-Souburg kwamen omstreeks 07.15 uur meerdere voertuigen met elkaar in botsing. Dat gebeurde op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Na de melding werden verschillende ambulances met spoed ter plekke gestuurd. Ook de brandweer van Oost-Souburg is inmiddels opgeroepen om hulp te verlenen.

Zeker vijf voertuigen raakten beschadigd en twee personen werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De vijf beschadigde voertuigen zijn getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. Eén rijstrook moest tijdelijk worden afgesloten. De weg is inmiddels weer vrij.

Boetes
Tijdens de afhandeling van het ongeluk schreef de politie overigens verschillende bekeuringen uit voor weggebruikers die vanuit hun auto het ongeluk proberen te filmen. Het vastleggen van een ongeluk is niet verboden maar het vasthouden van de mobiele telefoon tijdens het rijden uiteraard wel. Daarom kregen ze een boete van 249 euro, zo laat de politie weten.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (17-12-2019 om 09:41)
prima dat die filmers bekeurd worden .stelletje idioten om andermans ellende te filmen om het daarna op sociale media te zetten .die bekeuringen kunnen niet hoog genoeg zijn
Jokko van der Sneuk (13-12-2019 om 19:06)
iedereen aan de dashcam, zou dat trouwens aantoonbaar wettig bewijs materiaal zijn ? of mag ook filmen wel met een digitale camera ? ga ik toch eens nakijken. Maar ja waarom andermans ellende gaan filmen is de vraag. En het is de vraag waarom ging dit mis , daar op die snelweg,moest er nog even iemand de afslag hebben ??. of is dit een " Vrijdag de 13 " pech gevalletje ?
Iemand (13-12-2019 om 12:58)
Gelijk rijbewijzen afpakken deze lui horen niet thuis op de weg. Wat een prutsers, waar andere veel te veel last van hebben. Iedere dag weer.
Walter (13-12-2019 om 11:27)
Driftig optrekken en haantje de voorste willen zijn net na de stoplichten??
Adri (13-12-2019 om 11:27)
Hahaha, die sukkels die aan het filmen waren…...Fijne Kerstdagen!
Zeeuwse Showride (13-12-2019 om 09:59)
HOE DAN??????????? Hoe in de fricking hel krijgen ze dat voor elkaar???
Cookie-instellingen beheren