Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
81 files van totaal 319 km

Valpartijen door glad wegdek Middelburg

Toegevoegd: 19-12-2019, 13.13 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij het Damplein in Middelburg zijn donderdag aan het einde van de ochtend meerdere mensen ten val gekomen door glad wegdek.


Op het wegdek in de omgeving van de Korte Delft en de Sint Pieterstraat in het historische centrum van de stad is een vloeistof gelekt. Rond 11.30 uur kwam een vrouw met de fiets ten val. Korte tijd later belandde ook een man op het wegdek. Ze raakten beiden gewond. De ambulancedienst is ter plekke gekomen om ze te behandelen.

De straat werd vanwege het risico op meer ongelukken afgezet. Politieagenten, een medewerker van de gemeente en handhavers stuurden fietsers en voetgangers de stoep op. Wat er precies is gelekt, is nog onduidelijk. De gemeente heeft een vetoplossend middel op het wegdek gespoten en het wegdek gereinigd. De gemeente was zeker tot 12.30 uur bezig.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@kees (20-12-2019 om 08:31)
Ja hoor @Kees, Een dag later gebeuren pas de ongelukken. Onlogische beredenering! Geef de trekkers maar de schuld.
Pro Boer! (19-12-2019 om 16:49)
@kees, vast wel. Of misschien met de ambulance die er 20 jaar geleden misschien wel dan niet dan over gereden is? Of met de politie auto die er vorige maand over reed misschien wel dan niet dan over gereden is?
Moeder (19-12-2019 om 16:20)
Dacht ik ook al, Kees....
Kees (19-12-2019 om 13:33)
Misschien iets te maken met al die tractoren die door de Sint Pieterstraat scheurden gisterenmiddag?
Cookie-instellingen beheren