Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Auto botst tegen winkelpui in Vlissingen

Toegevoegd: 28-12-2019, 17.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Op een parkeerterrein aan de De Visserstraat in Vlissingen zijn zaterdagmiddag vier personenauto’s beschadigd geraakt na een botsing. Eén van de auto’s kwam tegen de winkelpui van een supermarkt tot stilstand.


De aanrijding vond rond 14.00 uur plaats toen een automobiliste met haar auto door nog onbekende oorzaak hard achteruit schoot. Hierbij werden twee andere auto’s geraakt. Eén hiervan schoot achteruit de stoep op en kwamen tegen de winkelpui tot stilstand. Een andere auto werd opzij geduwd tegen een daarnaast geparkeerd voertuig.

De bestuurster kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. In de geparkeerde voertuigen zat op het moment van de aanrijding niemand in. De politie is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te ondersteunen bij het invullen van de schadeformulieren. Een glaszetter is ter plaatse gekomen om de kapotte ruit te repareren. Alle betrokken voertuigen konden uiteindelijk hun weg weer vervolgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (30-12-2019 om 17:38)
Gelijk rijbewijs afpakken, niet meer geschikt om auto te besturen, wat een ravage! Je zal ze maar tegen komen op de openbare weg, moet er niet aan denken!
Cookie-instellingen beheren