Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man overleden bij bedrijfsongeval Scherpenisse

Toegevoegd: 31-12-2019, 10.45 uur - Update: 31-12-2019, 16.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHERPENISSE - Bij een bedrijfsongeval in Scherpenisse is vanmorgen een man om het leven gekomen. Het gaat om de bewoner van de boerderij waar het ongeluk gebeurde. De politie doet onderzoek.

De hulpdiensten rukten rond 09.35 uur met spoed uit voor het voorval aan de Hartogsweg. Volgens de politie vond er bij een loods een ongeluk plaats tussen twee landbouwvoertuigen. Twee ambulances en een traumateam uit Rotterdam kwamen ter plaatse, maar ondanks alle hulp overleed het slachtoffer ter plekke.

De politie heeft een scherm geplaatst en is met drie voertuigen ter plaatse. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het noodlottige incident.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (31-12-2019 om 19:23)
Je moet het maar mee maken en dat op de laatste dagen van n dit jaar ik wens de nabestaande heel veel sterkte door dit verlies mee te maken.
Mus (31-12-2019 om 11:51)
Heel veel sterkte voor alle betrokkenen
Cookie-instellingen beheren