Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Veel rook door brandende autobanden Arnemuiden

Toegevoegd: 31-12-2019, 16.17 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Brandende autobanden hebben op Oudejaarsdag voor flink wat rookontwikkeling gezorgd bij de Keetweg in Arnemuiden.


Naast het verlengde van het Arnekanaal werden rond 15.30 op een groenstrook verschillende banden in brand gestoken. De brandweer van Arnemuiden rukte zonder spoed uit om het brandje te blussen. De politie kwam met twee eenheden ter plekke maar er werd niemand aangehouden.

In Arnemuiden hebben vandaag al verschillende brandjes gewoed. Vanochtend was het rook 11.40 uur raak bij de Singel. 's Middags woedden nog twee brandjes in de buurt van de Nieuwlandseweg. Bij het Stationsplein werd kort voor 15.00 uur een buitenbrand gemeld.

Volg alle meldingen van de brandweer rond de jaarwisseling via P2000Zeeland.nl.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
camiel (31-12-2019 om 18:47)
Niemand gearresteerd?? Ga eens bij de Buuzen kijken of voor woonwinkel Joosse. Daar staan ze allemaal die schuldig zijn. Oppakken en afgegrendeld opbergen tot morgenmiddag. Zag vanmorgen een soort bom onder een fiets ontploffen. De gehele kettingkast aan diggelen. En lol dat ze hadden. Was het mijn fiets geweest had ik dat gastje toch wel even op zijn bek geslagen. Wat een lozer.
Cookie-instellingen beheren