Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
81 files van totaal 319 km

Felle brand in gebouw school Middelburg

Toegevoegd: 31-12-2019, 23.33 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een brand in een opslaggebouwtje bij een school in Middelburg-Zuid heeft vanavond flink wat schade veroorzaakt.


De brand woedde bij de Keurhove aan de gelijknamige straat. Keurhove is een school voor leerlingen van 4-12 jaar die zich niet of onvoldoende kunnen ontwikkelen in het (speciaal) basisonderwijs. De brandweerlieden van de post Rooseveltlaan werden vanaf een andere melding doorgestuurd. Ter plekke bleek de brand zich al flink ontwikkeld te hebben. Nadat een deur was geforceerd, kwam direct veel rook vrij.

De inzet van één blusvoertuig bleek voldoende om de brand te bestrijden. Wel moest een waterwinning worden opgebouwd via een brandkraan in de directe omgeving. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Volg alle meldingen van de brandweer rond de jaarwisseling via P2000Zeeland.nl.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (1-1-2020 om 00:32)
Ferd Grapperhaus zegt het net niet goed, oud en nieuw vieren met vuurwerk is traditie, vernielingen, mishandelingen horen daar wel bij
Cookie-instellingen beheren