Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval met beknelling op N62

Toegevoegd: 12-12-2006, 00.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

'S-HEERENHOEK - Bij een aanrijding op de Sloeweg (N62) bij 's-Heerenhoek zijn maandagavond enkele personen gewond geraakt.

Rond vijf voor half acht kwamen drie personenauto's en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Het ongeluk gebeurde nabij het fietserviaduct. Er was sprake van een beknelling en zodoende rukte de brandweer met groot materieel uit.

De brandweer heeft één persoon uit een auto moeten knippen. Ten minste twee slachtoffers moesten per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend gemaakt.

Alle betrokken voertuigen liepen schade op. Door de botsing ontstond de nodige rommel op het wegdek. De brandweer heeft deze opgeruimd.

Omdat de weg volledig versperd was, werd het verkeer tijdelijk omgeleid. De aanrijding zorgde desondanks voor flinke files. Voornamelijk truckers stonden stil als gevolg van de botsing.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren