Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met scootmobiel Kruiningen

Toegevoegd: 16-03-2020, 11.12 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij de Koksedijk in Kruiningen is vanochtend iemand met een scootmobiel in een sloot beland.


Het ongeluk gebeurde rond 09.50 uur. Om de persoon en de scootmobiel weer op het fietspad te krijgen, werd ook de brandweer opgeroepen. Brandweervrijwilligers uit Krabbendijke gingen met spoed ter plekke om te helpen. Er kwam ook een ambulanceteam ter plekke om de bestuurder van de scootmobiel te onderzoeken.

Waardoor de persoon precies van de weg raakte, is niet bekend. De scootmobiel raakte door het ongeval beschadigd. De zitting raakte volledig los.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerrit (17-3-2020 om 16:11)
3 Wiel scootmobielen zijn extra gevaarlijk. Want ze zijn niet zo stabiel als een 4 wieler.
Joris (16-3-2020 om 12:26)
Ondanks de belofte van de minister na het Stint-ongeval om ook de scootmobiel onder de loep te nemen is er op dat vlak nog niets gebeurd. Regelmatig komen nieuwsberichten zoals deze hier voorbij met van de weg geraakte scootmobielen maar toch worden ze nog massaal verstrekt via de WMO door de gemeenten aan personen die niet geschikt zijn om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.
Cookie-instellingen beheren