Weerbericht:
Perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Weer brand in CSW-gebouw Middelburg

Toegevoegd: 16-12-2006, 18.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zaterdag heeft voor de vierde keer in korte tijd brand gewoed in het oude CSW-gebouw aan de Olmenlaan in Middelburg.

Ongeveer tien minuten na vijf uur 's middags zagen omstanders dat er rook kwam vanuit het schoolgebouw. Direct belden zij de brandweer. Die rukte vanaf de post Stromenweg uit met een blusvoertuig en een ladderwagen.

De brandweerlieden hebben ter plaatse een verkenning ingesteld rond het complex. Daarna heeft men een deur geforceerd om binnen te komen. Op de tweede verdieping woede een klein brandje. De brandweer heeft het vuur geblust.

Begin november woede er brand in de gymzaal van het complex. Zondag en dinsdag was er sprake van brandjes in het lesgedeelte.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750