Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 15 km

Ernstig ongeluk: Persoon en paard in sloot

Toegevoegd: 04-05-2020, 13.47 uur - Update: 04-05-2020, 17.11 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Bij een ongeluk in Vrouwenpolder is vanmiddag zeker één persoon ernstig gewond geraakt. Volgens de politie is het slachtoffer samen met een paard in een sloot beland.


Het ongeluk gebeurde rond 13.15 uur op de Rijkebuurtweg in de buurt van manege De Eendracht. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Zowel de ambulancedienst, de politie als de brandweer zijn opgeroepen. Omstreeks 13.30 uur is ook de Amsterdamse traumahelikopter Lifeliner 1 ter plekke gevraagd. Omdat later het Rotterdamse traumateam weer beschikbaar was, heeft deze rond 13.35 uur de melding overgenomen. De helikopter is inmiddels geland bij de ongevalslocatie.

Rond 14.15 uur is het slachtoffer met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard van het letsel van de gewonde is nog niets bekend, zo laat de politie weten. Het paard werd door de brandweer uit de sloot gehaald. Het dier moest een tijdlang bijkomen van het ongeval maar stond rond 15.00 uur weer op zijn/haar benen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel walhout (8-5-2020 om 07:50)
Vreselijk wat daar is gebeurd en het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis maar hoe kan dat gebeurd zijn
Wim (5-5-2020 om 06:42)
Misschien verschrokken en op hol geslagen wat zou gebeurd kunnen zijn, laten we hopen dat de paard berijder weer snel mag herstellen
Cookie-instellingen beheren