Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Traumahelikopter voor bedrijfsongeval Goes

Toegevoegd: 06-05-2020, 13.06 uur
Door: Tim Koster

GOES - De traumahelikopter uit Rotterdam is woensdag aan het einde van de ochtend opgeroepen voor een bedrijfsongeval in Goes.


Rond 11:55 uur werden twee ambulanceteams en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd voor het bedrijfsongeval aan de Courtinestraat. De traumahelikopter landde rond 12.15 uur aan de Houtkade.

Volgens een woordvoerder van de politie is er vermoedelijk vanaf hoogte iets op een medewerker van een bedrijf gevallen. Over de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend. De man is met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld van het voorval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren