Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Auto ramt elektriciteitshuisje Baarland

Toegevoegd: 10-05-2020, 18.10 uur
Door: Roland de Jong

BAARLAND - Een automobilist heeft zondagmiddag in Baarland een flinke ravage aangericht bij een botsing met een 10KV-elektriciteitsstation. Door het eenzijdige ongeval viel in de buurt de stroom uit.


De bestuurder van een rode Peugeot 308 reed rond 17.00 uur over de Oude Polderdijk toen deze door onbekende oorzaak rond tegen het elektriciteitshuisje in de berm nabij de kruising met de Fransjesweg en de Molenstraat. Na de melding gingen zowel de politie, de ambulancedienst als de brandweer met spoed ter plekke. Medewerkers van infrabedrijf DNWG werden opgetrommeld om de situatie in en rond het transformatorstation veilig te stellen.

Volgens de politie hoefde er niemand naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf De Moor uit Goes heeft de personenauto getakeld. Door het ongeval viel bij adressen aan de Oude Polderdijk en de Molenstraat de stroom uit, zo meldt netbeheerder Enduris. In totaal zouden minder dan 25 klanten zijn getroffen. Hoe lang zij nog zonder elektriciteit zitten, is niet duidelijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (12-5-2020 om 12:15)
Je zal er maar fietsen
bijzonder (12-5-2020 om 10:51)
De locatie van dit stukje essentiële infrastructuur is ook wel heel beroerd
AntiGSM (12-5-2020 om 00:23)
@Marc; noem het gerust een plaag, je zou gewoon bang worden om nog in de auto te stappen met zulke oplettende medebestuurders! Wederom gevalletje onbekende oorzaak..wanneer gaan ze nou eens echt controleren of het door smartphone gebruik komt??? Dan moeten we gelijk niet meer bang zijn voor hogere verzekeringspremies want de verzekering betaald ook niet uit bij smartphonegebruik achter het stuur.
Wim (11-5-2020 om 19:49)
Hoe bestaat het dat zo iets plaats vind het staat goed zichtbaar aan de weg toch nog een hele afstand van de weg ik vermoed dat er niet opgelet is, maar de spanning heeft er maar even afgeweest
Marc (11-5-2020 om 08:42)
Het valt de laatste tijd voor veel chauffeurs niet mee om binnen de lijntjes te blijven, bijna elke dag lees je wel dat er ergens een eenzijdig ongeval heeft plaatsgevonden.
Cookie-instellingen beheren