Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste jongen (13) uit Breda is mogelijk in Zeeland

Toegevoegd: 16-05-2020, 02.13 uur - Update: 16-05-2020, 11.30 uur
Vermiste jongen (13) uit Breda is mogelijk in Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De politie heeft het vermoeden dat een 13-jarige jongen die vermist wordt vanuit Breda, in Zeeland is.


De jongen is vrijdagmorgen naar school vertrokken op zijn zwarte Gazelle herenfiets met achterop een tassenrek, maar daar nooit aangekomen. De politie heeft het vermoeden dat hij in Zeeland is. De jongen heeft bruin haar, blauwe ogen en is 1.63 meter lang. Hij draagt een grote zwarte bril maar heeft deze niet altijd op.

De ochtend dat hij vertrok droeg hij een donkergroene winterjas, een blauwe spijkerbroek en blauwe Adidas sneakers met een witte zool en witte strepen. Hij had twee rugzakken bij, één groen van kleur en één met een legerprint. Inmiddels is ook een zogeheten Vermist Kind Alert uitgestuurd om de jongen te vinden. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (16-5-2020 om 06:59)
Laten we hopen dat hij gevonden word