Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Letsel bij ongeluk Smitsschorreweg Westdorpe

Toegevoegd: 18-05-2020, 18.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - Bij een ongeval op een parkeerplaats bij een bedrijf in Westdorpe is maandag aan het einde van de middag tenminste één persoon gewond geraakt.


Rond 17.15 uur vond er op het terrein langs de Smitsschorreweg een botsing plaats tussen twee personenauto’s. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

Twee ambulances zijn ter plaatse geweest en tenminste één persoon is met spoed overdracht naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie heeft ter plekke de situatie bekeken waarna de zwaar beschadigde voertuigen zijn weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter pan (18-5-2020 om 21:26)
Als scooter rijder heb je daar ook nika te vertellen want ze maaien je zo van het fietspad af daar ze kijken niet nee slaan gwn af naar de bedrijven heb het al een paar keer bijna mis zien gaan
Cookie-instellingen beheren